Za uređenje vanjskih prostora Tende Istra preporučuju igru s bojama

Ako ove ljetne sezone želite biti u trendu sa svojim vanjskim prostorom, Tende Istra savjetuju da budete odvažni s bojom. Na primjer, narančasti vanjski namještaj mogao bi biti fokus vaše vanjske dnevne sobe.

Dodajte jedinstveni štih sa sličnim nijansama u vaš vanjski životni prostor – odaberite hrabru boju za svoj namještaj. Čak i ako imate ograničeni budžet, to nije izgovor da se ne prepustite tom novom trendu. Nevjerojatno je što limenka boje u spreju može učiniti za stari, zahrđali namještaj. Vesela naranča koja se koristi na obnovljenom vanjskom namještaju također se nalazi unutra, pomažući u povezivanju unutarnjih i vanjskih prostora.

Za uređenje vanjskih prostora Tende Istra preporučuju igru s bojama

Ako vam nedostaje ideja za namještaj za prednji trijem za prekrasan prostor za okupljanje Tende Istra nude niz korisnih savjeta i na temelju iskustva mogu predložiti rješenja iz svojih nekih drugih projekata.

Savjet koji su dodatno Tende Istra uputile jest i da uključite jastuke za uzorak i boju ako vam garnitura za vanjsku terasu na drvenoj palubi ne omogućuje da joj se lako promjeni boja. Osvjetljavanje vanjskog životnog prostora može biti jednostavno poput zamjene jastuka i ukrasnih tkanina. Na primjer, stolice od bambusa i kauč sa jarko bijelim jastucima naglašeni neusklađenim jastucima s razigranim, sezonskim uzorcima mogu dati poseban čar prostoru.

Za vanjske konstrukcije dodajte i stil pod nogama jer vanjski tepih na trijemu može biti lijep dodatak vašoj vanjskoj dnevnoj sobi. Tepih s uzorkom, poput onog s pletenim bijelim prugama iz kolekcije Better Homes and Gardens (Walmart), brz je i jednostavan način da vanjskom životnom prostoru date ažuriran izgled. Elegantni i praktični tepisi za unutarnje i vanjske prostore izrađeni od materijala koji su otporni na blijeđenje i plijesan vrlo su efektni čak i uz malo održavanja. Nedavno su Tende Istra uključile u svoju ponudu slične tepihe.

Ako pak želite odvojiti svoj vanjski prostor od prilaza ili ulice, ali zadržati pristupačnost, razmislite o sjenici s vratima jer Tende Istra mogu vam postaviti i ulazna vrata u dvorište s prostorom za sjedenje.